gaveideer, julegaver mm. – bæredygtighed i gaver

Vi er allerede i midten af november og julen begynder at nærme sig.. Og ih hvor vi glæder os herhjemme! Vi er begyndt at jule lidt i det små og med både pynt og julebageri.. ❤️🌲

Vi har gjort os et par tanker om julegaver og gaveideer og vil rigtig gerne komme med nogle gode bud på nogle brugbare gaver. Gaver valgt med omtanke for miljøet, gaver hvor du får noget for pengene og gaver som vil vække glæde hos modtager.

 

Vi håber på at kunne inspirere til en bæredygtig gave, uanset om den skal gives som kalendergave, julegave, fødselsdagsgave, værtindegave eller bare-fordi-gave HJERTE. Gaver der kan gives til alle: store og små, manden og kvinden. Budgetvenlige gaver og luksuriøse gaver.

GAVERNE DER KAN GIVES TIL ALLE – INSPIRATION UDFRA BUDGET OG FUNKTIONALITET

En god og brugbar gave til under 150 kr.

komposterbare karklude (rulle á 12 stk) til 49 kr
piskeris af bøgetræ til 39 kr
palet af bøgetræ til 29 kr
lille grydeske af bøgetræ til 29 kr

Samlet: 146 kr.

Gaven alle kan bruge - budget 200 kr.

beeswax wrap genanvendelig madindpakning til 119 kr
palet af bøgetræ til 29 kr
langskaftet ske af bøgetræ til 29 kr

Samlet: 177 kr

Smuk og hverdagsanvendelig gave - budget 350 kr.

skærebræt/serveringsbræt af robinietræ til 119 kr
hullet palet af oliventræ til 49 kr
grydeske af oliventræ til 89 kr
viskestykke af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld til 59 kr

Samlet: 316 kr

Alt til det bæredygtige køkken - alt i én gave - budget 550 kr.

Skærebræt af robinietræ til 219 kr
viskestykke af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld til 59 kr
beeswax wrap genanvendelig madindpakning til 119 kr
palet af oliventræ til 49 kr
hulske/skummeske af oliventræ til 99 kr

Samlet: 545 kr

GAVEIDEER, JULEGAVEIDEER & IDEER TIL PAKKEKALENDER-GAVER OG ADVENTSGAVER

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter, som er, samtidig med at de er brugbare i alle hjem, også er fantastiske at give i gave. Vi har et udvalg, som giver mulighed for at vælge ud fra både funktionalitet og budget.


 

Vi har et bredt udvalg af skønne og kemifri køkkenredskaber af træ. Vi har valgt at der skal være lidt for alle, så vi har valgt en række køkkenredskaber af bæredygtig bøg og bæredygtigt oliventræ.

Vores køkkenredskaber af bæredygtigt bøg er super hverdagsanvendelige (de er hårdføre og de fleste af dem tåler opvaskemaskine) samtidig med at de er meget budget-venlige. (fra 29 kr.) – Gode som både pakkekalender-gaver til voksne eller unge, adventsgaver og måske endda pakkespilsgaver.

Vil man spendere lidt mere og give nogle redskaber som er både smukke og som ligger fantastisk i hånden, anbefaler vi vores køkkenredskaber af bæredygtigt oliventræ, som alle har en fantastisk unik struktur. 

BÆREDYGTIGE GAVER, BÆREDYGTIG INDPAKNING

Vi elsker jul, pynt og gaver! Vi ved at julen på mange områder er en forbrugsfest og vi vil selvfølgelig gerne opfordre og inspirere til en mere bæredygtig jul.. Den findes! Med et fokus på både gaver og miljøvenlighed, har vi valgt at lave en lille video, som viser vores gaveindpakning, som vi har forsøgt at gøre så bæredygtig og miljøvenlig som overhovedet muligt. Vi fejrer konceptet gaver ved at pakke gratis ind i hele november (husk at vælge gaveindpakning, når du afgiver din ordre) – Vi glæder os til at pakke en masse gaver ind, være medskyldige i (forhåbentligt ;)) glade modtagere og at bidrage til bæredygtighed og sundere og kemifri køkkener!

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer

– Maria, Ecokitch

Skriv et svar