Fragt fra 29 kr  Gratis fragt ved køb over 500 kr  Brug for hjælp? Ring +45 23482790

BIO-D logo

Bio-D er en uafhængig, familieejet, etisk motiveret selskab, dedikeret til at fremme brugen af allergivenlige, miljøvenlige rengøringsmidler, der har en minimal indvirkning på økosystemet både i deres anvendelse og i deres fremstillingsproces.

De driver en streng politik, hvor ingen af deres råvarer eller færdige produkter er testet på dyr. Alle råvarer er fri for genmodificerede ingredienser; animalske biprodukter, og de er underlagt kontrol og godkendelse af The Vegan Society, Naturewatch Trust, Cruelty Free International og The World Wildlife Foundation.

Alle flasker, beholdere og emballage indeholder optimale niveauer af genbrugsmaterialer og er selv genanvendelige.

Se hele vores udvalg af produkter fra BIO-D her

 

Skeppshult logo

Dagens samfund bevæger sig i et hurtigt tempo; produkter bliver forældede inden for et år, og mange er masseproduceret, som regel i fjernøsten. Skeppshult er baseret på en anden forudsætning; de har lavet deres produkter i hånden siden 1906 efter gamledags metoder og traditioner.

Det hele starter med rå jern sammen med andre metaller i omhyggeligt kontrollerede mængder, opvarmet til 1500 grader i deres induktionsovne. Denne proces skaber glødende støbejern, fundamentet for deres produkter. De interesserer sig for vores miljø, og Skeppshult bruger kun strøm fra vind og vandkraft.
Produkter der anses for værende substandard sorteres og genbruges i næste støbejern smelte, således at de kan blive til nye produkter.

Lavet udelukkende af naturligt rene råvarer, gør Skeppshult’s støbejern til et miljøvenligt og sundt alternativ til nutidens plastbelagte aluminiumspander.

Se hele vores udvalg af produkter fra SKEPPSHULT her

 

I 2008 opfandt Toni Desrosiers Abeego, den oprindelige bivoks wrap på to grundlæggende principper. For det første er det logisk. Det ånder. For det andet, det er inspirerende. Det ser godt ud, føles godt, dufter godt og fremmer et sundere forhold til mad.

  • Abeego redder honningbier ved at spare mad.
  • Abeego er 100% naturligt. Hver ingrediens kommer fra jorden og vil vende tilbage til den uden et spor.
  • Abeego er “zero-waste”.
  • Abeego er holdbart. Bivoks er værdifuld, så derfor er Abeego holdbart. Du tilføjer flere wraps til din samling, før du udskifter de trætte wraps.
  • Abeego bruger minimal energi til at producere.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra ABEEGO her

 

Scanwood logo

Scanwood producerer køkkenredskaber og gave artikler i træsorterne bøg, oliven, ahorn, bambus, robinia og kirsebær.Alle produkter fremstår funktionelle, i et klassisk og minimalistisk design.Deres sortiment er meget bredt og under konstant udvikling. Scanwood har været i branchen siden 1919 og regnes for at være et af de førende firmaer på området.

Alle deres produkter kommer fra en bæredygtig europæisk produktion.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra SCANWOOD her

 

ENGEL. logo

ENGEL. sortimentet omfatter massere af spændende produkter. De er lavet i hollandske og udenlandske studier, hvor de har omfavnet principperne om bæredygtighed og socialt entreprenørskab.

Alt service fra ENGEL. er lavet af naturmaterialer og derfor bionedbrydeligt.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra ENGEL. her

 

De har arbejdet hårdt på at skaffe en bred vifte af praktiske og innovative produkter – både produkter, der er designet til at reducere affald og fremme genbrug og produkter fremstillet af bæredygtige eller genbrugsmaterialer. De sørger også for, at alt de sælger, er fri for BPA, phthalater og bly, og de sælger også en masse plastik-fri produkter.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra A SLICE OF GREEN her

 

Solwang Design logo

Solwang Design er stiftet af Dorte Soland Wang og fik sin første kollektion på gaden i august 2009.

De strikkede designs er hendes egne med afsæt fra hendes farmor’s hjemmestrikkede køkkentekstiler. Solwang Design laver klassiske men også moderne design med blandt andet strikkede mønstre.
Alle tekstiler er udført i Øko-tex kvalitet hvor både garn, indfarving og produktionsproces er certificeret.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra SOLWANG DESIGN her

 

GreenGenius logo

GreenGenius er en dansk virksomhed der producerer og distribuerer miljøvenlige og bæredygtige produkter til skandinaviske leverandører, hvilke de stiller meget høje krav til.

GreenGenius står blandt andet bag den fantastiske komposterbare karklud, som er et rigtig godt alternativ til den kendte alt-muligt klud man kender fra supermarkederne.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra GREENGENIUS her

 

Fluf producerer genandvendeligheder af høj kvalitet der samtidigt er sundt og sikkert.

Alt er ubesværet, holdbart og kan maskinvaskes. De går højt op i bæredygtighed, fanatisk kundeservice, kompromisløse kvalitetsprodukter og sans for detaljer. Hos Fluf handler det ikke kun om, hvad de gør, men hvordan de gør det.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra FLUF her

 

For Bambu går bæredygtigheden langt ud over balancen mellem det vi tager fra jorden og hvad vi giver tilbage til den.

Det er en filosofi, der gælder for, hvad der driver dem som virksomhed. Bambu arbejder hele tiden for at fremme deres engagement i certificering og testning af tredjepart, fremme fair arbejdspraksis og sikre arbejdsvilkår og en grøn forsyningskæde.

Disse bestræbelser er blevet anerkendt af førende foreninger og handelsgrupper.

 

Se hele vores udvalg af produkter fra BAMBU her

 

Vivatex

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.