FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Handel

Hvilke fragtmuligheder kan jeg gøre brug af?

Når du handler hos os, bliver dine varer leveret af GLS. Du kan vælge at få dine varer leveret til nærmeste pakkeshop eller til din dør. Der er også mulighed for at afhente din ordre på vores privatadresse i Odder efter aftale.

Hvornår modtager jeg mine varer?

Dine varer vil blive leveret inden for 2-4 arbejdsdage.

Er du i tvivl om, hvorvidt du burde havde modtaget dine varer, så kontakt os endelig, så vi kan tjekke op på din levering.

Varen er udsolgt / Jeg ønsker flere styk end jeg kan lægge i kurven

Er den vare du er interesseret i ikke længere på lager, eller ønsker du flere styk end vi umiddelbart kan tilbyde, så kontakt os endelig. Vi undersøger meget gerne, hvor hurtigt vi vil kunne levere de varer du ønsker.

Betaling

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge?

Af betalingsmuligheder kan du hos ECOKITCH vælge i mellem følgende betalingskort: Visa, Visa-Dankort, Visa-Electron, Mastercard og Maestro.

Du har også mulighed for at betale med Mobilepay, som gør det nemt at få delt betalingen op. 

Vi trækker altid først beløbet fra dig, når dine varer er afsendt.

Miljø & Emballage

Hvordan pakker i mine varer / Hvilken emballage bruges?

Vi bruger af hensyn til miljøet, så vidt muligt genbrugt emballage, når vi sender pakker af sted. Du kan derfor modtage din levering i genbrugt pap, en genbrugt kasse eller genbrugt plastik-emballage. Handler vi ind til emballage, vælger vi som udgangspunkt ikke plastik, så modtager du dine varer i plastikemballage, er det altså plastik vi har valgt at genbruge. Når vi ikke anvender emballage, vi selv har modtaget varer i og valgt at genbruge, benytter vi os af forsendelseskasser som er fremstillet af genbrugspapir og genanvendeligt pap.

Vi bruger papirtape til forsegling af kasser og er det nødvendigt med beskyttelsesfyld i pakken, anvender vi miljøvenligt kraftpapir eller træuld.

Vi forsøger at være så bæredygtige som muligt, i de valg vi tager, hvorfor vi eksempelvis heller ikke vedlægger faktura i forsendelsen, når du bestiller varer hos os. Du modtager din faktura elektronisk og har altså mulighed for selv at printe den, om nødvendigt.

 
Pakker i ind til gave?

Ja, for 10 kr. kan du vælge at få pakket din gave ind. For at gøre indpakningen så bæredygtig som muligt, pakker vi ind i miljøvenligt kraftpapir (som mellemlag), avispapir (som gavepapir), papirtape og jutesnor.

Læs mere om vores gaveindpakning her..